1/28/2021

Kedvenc magyar Twitch streamereim

 Tévét nem igazán szoktam nézni, viszont Twitchet annál inkább. Ezen a platformon különböző játékokat, eseményeket szoktak közvetíteni, a kínálat elég változatos, szerintem mindenki megtalálhatja az őt érdeklő témákat/játékokat. A következőkben az általam favorizált magyar streamereket mutatom be pár szóban. (A nevükre kattintva elérhetitek a csatornájukat.)

Sp1RiT1337

Közvetített játékok: COD 2, PoE, Diablo 2, DOTA 2

Edére teljesen véletlenül bukkantam rá az ajánlások között, és nem bántam meg, hogy elkezdtem követni. Veterán COD 2 és Battalion játékos, előbbit még most is magas szinten űzik csapatával. Jelenleg teljes "állásban" streamel, úgyhogy egész héten csatlakozhattok hozzá a délutáni óráktól. A hétvégén lesz egy COD kupa, ahol ők is indulnak, ha gondoljátok, nézzetek be, a jó hangulat és a sok nevetés garantált! ;)

Frenna

Közvetített játék: League of Legends (LoL)

Amennyiben érdekel a kompetitív LoL, a lehető legjobb helyen jársz, rengeteget lehet tanulni Magyarország egyik legjobb ADC-jétől. Közvetítései alatt változatos elektronikus zenék mennek, úgyhogy remek kikapcsolódást tud nyújtani. Mostanság napi szinten követhetitek figyelemmel.

Melakka990

Közvetített játékok: Slots, Fifa aktuális kiadása

Alapvetően Fifa streamernek ismertem meg Janit, de amióta a játék rohamos hanyatlásnak indult, áttért a kaszinók világába. Az oldalán található bónuszokkal ti is megtapasztalhatjátok a slotozás örömeit, mellette őt is tudjátok támogatni. (Persze ne felejtsétek el, csak ésszel, ha szerencsejátékról van szó!) Remek közösség alakult ki nála, köszönhetően barátságos, segítőkész személyiségének. Hétköznap (kedd, csütörtök) dél környékén, hétvégén pedig a késői órákban találkozhattok vele. 

Westen

Közvetített játékok: WoW, HotS 

Westen munkásságát akkor kezdtem követni, amikor még a Heroes of the Storm aranykorát élte: ekkor ő is aktív játékos volt, illetve kommentátorként is tevékenykedett. Manapság a World of Warcraft világában kalandozik, mellette az egészséges életmód jegyében edzős streameket is szokott csinálni.

Akafadamaza

Közvetített játékok: WoW, aktuális friss megjelenések, HotS

Aza neve ismerős lehet, ha figyelemmel követitek a hazai rap világát. Streamjei nem egy játék köré épülnek, mind PC-n, mind konzolon pörgeti az újdonságokat. Ha tehetitek, látogassátok meg a csatornáját, üde színfolt a palettán. Vele általában hétköznap 15 órától találkozhattok.


Nos, ennyit az én kedvenceimről. :) Nektek van kedvencetek? Ha igen, kit/kiket néztek?

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ne tartsd magadban, de kérlek ésszel kommentelj! A nem ide illő tartalmak minden esetben törölve lesznek!