1/13/2021

(Újra)kezdés

Ha őszinte akarok lenni, mindig a bemutatkozás részt utáltam mindenhol. Viszont egyszer ezen is túl kell esni. :) 

Gábor vagyok, 30 éves. Korábban egy főzős blogot írtam, ahol Crohn-barát recepteket igyekeztem megosztani, hiszen én is ezzel a betegséggel küzdök. Idővel eltűnt a kezdeti lelkesedés, így viszonylag hamar befejeztem. (Akit érdekel, itt megtekintheti. Tudom tudom, borzalmas képeket csináltam anno az ételekről. Cserébe mindegyik nagyon finom volt. :3)

Ismét úgy alakult az életem, hogy végtelen idővel rendelkezem (Köszi Crohn!), így ezen a szürke hajnalon bele is vágok ebbe a projektbe. :) A címen rengeteget gondolkoztam, lehet később megbánom, hogy ezt választottam, de egyelőre elégedett vagyok vele. (Fun fact: Fél öt tájékán még úgy gondoltam, hogy a fradileves mennyire jó ötlet, hiszen "Mindent bele!", de gyorsan elvetettem, mert eléggé félrevezető lett volna.) Az oroszlán a horoszkópomra utal, míg az üst az egyveleget hivatott szimbolizálni. Terveim szerint a könyv, főzés, zene szentháromságában fogok írni, ezek a dolgok segítettek/segítenek át ezen a nem egyszerű időszakon, de voltaképp mindenről lesz szó, ami mostanság érdekel/tetszett. Hetente több poszt is fog készülni, a későbbiekben vendégszerzők segítségével, hiszen a változatosság gyönyörködtet. Jelenleg ezeken a platformokon vagyok aktív: Moly, Instagram. Ha a későbbiekben igény lesz rá, csinálunk a blognak faszbúk Facebook csoportot. :) 

Zárásként mit is mondhatnék írhatnék... Remélem sikerül hoznom az általam elvárt színvonalat, és idővel sikerül egy jó kis közösséget kialakítani. A legközelebbi posztig minden jót kívánva:

BenGa

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ne tartsd magadban, de kérlek ésszel kommentelj! A nem ide illő tartalmak minden esetben törölve lesznek!