12/18/2021

Az üst támogatása

 Sziasztok! :)

   Ahogy tegnap már említettem, ma élesedik a támogatási opció a blogon, ezt a menüsorból könnyen elérhetitek. Amennyiben kedvelitek az oldalt és munkásságunkat, illetve lehetőségetek van a támogatásra, akkor a következő módokon tudjátok ezt megtenni:

1) Utalás Paypalon keresztül: PayPal.Me/azoroszlanustje

2) Utalás közvetlenül nekem:
    Háder Gábor
    CIB Bank
    10702198-67785687-51100005 

(A megjegyzésbe írjátok bele, hogy Az oroszlán üstje.) 

   Miért került ez fel? Sajnos jelenleg ezt a rengeteg, engem is érdeklő megjelenést nem tudom pénztárcával követni, így felmerült bennem a gondolat, hogy opcióként megtalálható legyen a blogon. A befolyó összegeket csak és kizárólag az oldalhoz kapcsolódó dolgokra fogom költeni, legyen az könyv vagy éppenséggel zenei kiadvány. Ha rendeződik végre a járványhelyzet és én is erőm teljében leszek, akkor a későbbiekben koncertbeszámolókat is tervezek.

   A támogatás nem kötelező, viszont végtelenül hálás leszek érte! Amennyiben beérkezik bármennyi összeg, azzal hetente/havonta tételesen elszámolunk, a támogató nevét pedig kiírjuk, ha hozzájárul. :) Köszönöm, hogy hétről hétre ennyien tisztelitek meg figyelmetekkel a blogot, erre a jövőben is igyekszünk rászolgálni. Legyen szép napotok, vigyázzatok Magatokra!

BenGa


Támogatók listája:

2022.05.31.   L. Beáta


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ne tartsd magadban, de kérlek ésszel kommentelj! A nem ide illő tartalmak minden esetben törölve lesznek!