12/17/2021

Kik is csinálják a blogot? Első rész: BenGa

  Hamarosan egy új vendégszerzővel bővülünk (Személye egyelőre maradjon titok! ;)), akinek az a remek ötlete támadt, hogy mi lenne, ha szép sorjában bemutatkoznánk Nektek. Így megismerhettek minket egy kicsit jobban, képet kaptok arról, kik vannak a különböző becenevek mögött. Kezdem is a sort, mivel jelenleg a csapatból nekem van a legtöbb szabadidőm, szinte bármikor ráérek írni. :D

 

Igen, sajnos simán letagadhatok akár 15 évet. :D

 Háder Gábornak hívnak, 31 éves vagyok, Józsefvárosban élek. Van két cicám, de volt már éti csigám is 5 évig. Szeretek írni, bár mostanában elhanyagolom ezt a remek tevékenységet. Nagyrészt novellák kerülnek ki a kezeim közül, idővel talán egy regényt is sikerül összehozni. :) Korábban is volt már blogom, ott különféle recepteket mutattam be, melyek alkalmazhatóak Crohn-os diétában. 11 éve küzdök ezzel a betegséggel én is, így adta magát az ötlet a második műtétem után, hogy ilyen módon próbáljak segíteni sorstársaimnak. Persze tudom, minden szervezet más, mindenkinek egyéni toleranciája van, de ha már egy embernek hasznára váltak a receptjeim, megérte. :)

 Én és a könyvek... Középiskola végéig rengeteget olvastam, bár egy-két kötelezővel nem igazán lettünk barátok. (Jövő évi terveim között szerepel egy sorozat a blogra, ahol végigolvasom a mostani kötelezőket, s megvizsgálom, van-e helye a listában.) 21 évesen egy általános iskolai barátom apukájának, Sanyi bá'-nak segítettem Vaterán könyveket árulni, arra az időszakra mindig boldogan tekintek vissza. Az "Öreg" hatalmas figura volt, értett is a könyvekhez, hiszen nagyon régóta ezzel foglalkozott. Korábban az ő tulajdonában volt az ország legnagyobb mesekönyvgyűjteménye (!), melyet később a Széchényi Könyvtárnak ajándékozott. Sajnos már nincs köztünk, odafent gyűjti és árulja portékáját.

 Ahogy durvult a betegségem, úgy maradozott el mellőlem az olvasás. Utólag nagyon sajnálom, hogy ez így alakult. Tavaly augusztus óta olvasok újra intenzívebben, januárban pedig ismét elkezdtem blogolni, hogy a rám szakadt rengeteg szabadidőt kitöltsem. (Igen, jól gondoljátok, megint volt egy kisebb probléma a belemmel. Sőt, mint utólag kiderült, elég nagy...) Az elején egy olyan oldal lebegett a szemeim előtt, ahol csak könyvekkel fogok foglalkozni, de idővel rájöttem, a főzés és a zene se maradhat ki, hiszen mindkettőt nagyon kedvelem. Ennek megfelelően eme szentháromság útján halad a blog. Jelenleg nagyon élvezem a szerkesztést, készülődést az új bejegyzésekre, úgyhogy sokáig számíthattok még tartalmakra tőlem! ;)

 Itt ragadnám meg az alkalmat, hogy egy új, a közeljövőben felkerülő funkcióról ejtsek pár szót. Sajnos jelenlegi helyzetemben nem tudom pénztárcával követni a jobbnál jobb megjelenéseket. Amennyiben tetszik, amit a blogon olvastok, lehetőségetek lesz majd támogatni az oldalt. Az ebből befolyt összeget 100%-osan arra fordítom, hogy a legfrissebb megjelenésekről tudjak értékeléseket/ajánlásokat írni. Természetesen nem kötelező, nem lesz olyan, hogy csak akkor nézhettek meg 1-1 posztot, ha fizettek érte havi x forintot. Úgyhogy amennyiben megengedhetitek magatoknak, és úgy érzitek, az oldal érdemes rá, támogassátok! :) Előre is nagyon szépen köszönöm mindenkinek! :)

BenGa

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ne tartsd magadban, de kérlek ésszel kommentelj! A nem ide illő tartalmak minden esetben törölve lesznek!