11/29/2022

Borítóleleplezés - Stian Skald: A nemszületett

A mai nap éppen megfelelő arra, hogy... Borítóleleplezés történjen a blogon! Stian Skald következő regényének borítóját tekinthetitek meg a következőkben, továbbá a fülszöveg felfedi, mire számíthatunk a kötetben.


Hamarosan megjelenik Stian Skald harmadik regénye. A nemszületett egyenes folytatása Az elveszett Aranyváros keresése és A lelkek kútja című köteteknek, ám önálló műként is olvasható, melyben lezárul Fortélyos Maugis története.

A magyar kiadás borítóját és belső illusztrációit ezúttal is Mihályfi-Tóth Alex (www.red-art.hu) készítette, aki ismét csodálatos munkát végzett.
 


A kötet fülszövege:

Maugis a világokat összekötő átjárón keresztül visszatér otthonába, ám nyughatatlan lelke továbbra sem lel békére. Az átélt kalandok nyomot hagytak benne és olyan tudás birtokába jutott, melyet nem oszthat meg senkivel, mégis súlyos árat kell fizetnie érte.
A fortélyos varázslótanonc hamarosan újra útra kel, hogy sötét titkokról rántsa le a leplet, és a rá leselkedő veszedelmek miatt arra kényszerül, hogy szövetséget kössön legádázabb ellenségével. Idővel azonban szembe kell néznie tettei következményeivel.

Személy szerint nagyon várom már a megjelenést, hiszen az előző két kötet is remek szórakozást nyújtott. A róluk szóló értékelést itt tudjátok elolvasni. Amint bőven információim lesz a könyvvel kapcsolatban, frissítem velük a posztot.

BenGa

Ha tetszik a blog, akkor ne felejts el követni minket Bloggeren keresztül, hogy sose maradj le a legfrissebb tartalmakról! A közösségi felületek közül az Instagramon, a Molyon, illetve a Facebook-on vagyunk jelen. :) Utóbbi helyen várunk Az üst olvasóklubjába! Amennyiben úgy gondolod, támogathatod is az oldalt, erről itt informálódhatsz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ne tartsd magadban, de kérlek ésszel kommentelj! A nem ide illő tartalmak minden esetben törölve lesznek!